30 September 2008

gelak laa... ;)

salam..
huiss...
saya tidak pernah sebegini..
sememangnya saya tidak pandai bergaya dengan gaya tudung sebegini..
sebenarnya semalam saya ke kedai untuk membeli tudung raya..
ala-ala nak padankan dengan baju raya saya..
dekat sejam perjalanan pulang ke Machang, saya langsung tidak membelek apa yang dibeli..
hehe.. x pernah saya begitu..
biasanya saya akan membelek sampai hati saya puas..
tetapi semalam sebaliknya..
saya dengan selamba membayar tanpa saya tengok harga dan keadaan tudung itu..
sampai sahaja di rumah, saya terus ke bilik mahu padankan dengan baju..
waaaa... ;(
alangkah terkejutnya saya..
tudung yang saya beli itu tidak pernah saya gayakan sebelum ini..
saya terbeli SELENDANG!!
tension saya.. tapi masih lagi boleh gelak-gelak dengan mama..
nasib baik mama x marah..
sudahlah itu duit dia..
sorry ye ma..
bukan lupa nak periksa tudung itu, tapi macam x ada perasaan..
hehehe.. ;)
erm.. terpaksalah saya ke kedai sekali lagi..
terpaksalah saya memborong tudung lagi..
mama sudah bising!
heee...
kali ini, hanya kedai machang sahaja yang menjadi destinasi..
bukan apa, Kota Bharu mesti sesak sekarang ini..
tamau saya..
itulah.. siapa suruh saya main redah aje semalam?
hehe... padan muka kamu zatulnani!!

thanks for everything..


pakcik sayang,
thanks for everything..

happy buzday sis!


salam..
selamat berpuasa di akhir ramadhan..
sayu juga saya bila teringatkan ramadhan mula menutup tirai..
seakan mahu mengulangi hari pertama berpuasa..
di rumah, saya seakan menyesal dengan apa yang telah saya lakukan dan apa yang tidak saya sempat sudahkan..
saya sedar adakalanya saya terpesong dalam membuat sesuatu pekerjaan..

Ya Allah, ampunkan daku.. jauhkanlah aku dari kekeliruan yang berpanjangan ini..
mahu menangis pabila terkenangkan hari terakhir ramadhan ini..
bila di fikirkan balik, amal ibadat saya amatlah kecil dan sedikit..
Ya Allah, if I could turn back time......

malam ini, saya dan familia menyambut hari lahir adik saya yang ke-2..
genaplah 21 tahun umur adik saya itu..
saya dan adik-adik bersepakat mahu menyambutnya walaupun dengan keadaan yang sangat biasa..
apapun, million thanks goes to my pakcik kesayangan for the supports..
:)
lain kali kita pakat-pakat lagi okei..

kami tidaklah berpakaian seperti mahu berparti..
iyalah.. kami menghormati keberkatan bulan mulia ini..
hanya kain pelikat, kain sarung dan kek span yang menjadi kegembiraan kami semua malam ini..
itu bukan persoalannnya kan?
pabila kegembiraan bertemu senyuman, maka terhasillah satu ikatan yang mesra antara kami..
semoga ikatan ini akan selalu berpanjangan dan kekal abadi..




29 September 2008

.. kisah ke"GEDIK"kan kami dalam kereta mama!!


haha..
kami sume sengal..
tunggu kedai kasut raya x buka-buka kat Kota Bharu..
pastu terus ke kedai kain tudung, x buka jugak..
fuh..
then..
kami pun bergedik-gedik dalam kereta laa..
looo..
kami sengal..
okay-okay..
selamat berpuasa!!
jangan sengal-sengal hokay..
:p

24 September 2008

ini entri lagi..


salam..

saat ini saya sedang mengemas untuk pulang!
saya tidak sabar mau ketemu orang-orang ini..
wahai hati, bergembiralah!

SELAMAT DATANG SAYANG..
kau tiba, meringankan satu beban penantian...
:)





































dan juga..

ORANG ini!!!




















eheee.. ;)
selamat berhari raya!
maaf zahir batin..

salam lebaran kawan!

salam..
ini merupakan entri terakhir saya sebelum pulang berhari raya..
saya tiada kesempatan untuk esok dan hari-hari seterusnya..
saya sudah memposkan kad raya maya saya..
tetapi, nampak gayanya tidak kesampaian..

apapun, selamat menyambut hari raya aidilfitri..
maaf zahir dan batin..

halalkan segala kata-kata dan salah silap saya..
semoga selamat pulang ke kampung halaman masing-masing..

penerbangan saya ke kota bharu di jadualkan berlepas pada khamis pagi..
dan insyaAllah selamat sampai ke kota bharu pukul 8.30 pagi..
doakan saya selamat semuanya..
:)

23 September 2008

sabar ye cik zatul.... ;)



haip!!
saya memang sudah tiada kesabaran..
kesabaran saya terbantut!
oho.. ;p
saat ini, saya merasakan masa berlari begitu perlahan sekali..
sengaja membuatkan saya ternanti-nanti saat bahagia itu!
chewwah!!! saya sangat sengal...
sabar lah wahai zatul...
sabar okay!
yang bermula pasti akan berakhir..
tetapi, saya tidak mahu mengakhiri permulaan ini..
hehe..
;)

alhamdulillah... syukur!

akhirnya..
sebelum pulang beraya, saya berjaya juga menjejakkan kaki ke kedai makan kegemaran saya..
RBS..
yeah!! itulah dia..
ada yang bertanya apakah itu RBS sebenarnya..
entah.. saya pun tidak tahu akannya..
apa maksud dan apa maknanya.. ;)
hehe..
saya dan rakan serumah selalu menyebut 'RAKAN BAIK SAYA'..
saya pun tidak pasti mengapa kedai itu di namakan RBS..
apapun, nantilah saya membuat lawatan sambil belajar ke sana okay?!
sabar-sabar..
;p

i've been tagged by friends!


salam..
:)
sebelum saya di tag oleh dua orang kawan saya ini, saya telah pun membuat lawatan secara x rasmi ke blog mereka.. hehe..
sudah nampak nama saya di pamerkan di situ..
dalam hati saya, saya kena tag oleh dua orang sekaligus dan soalannya sama..
ermm..
macam mana mau jawab ni?
okay...
saya jawab aje la ye!


apapun, terima kasih ya cik karina & sis fara..

Link
to your tagger and post these rules on your blog.

Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.


1.nama saya yang sebenarnya ialah Zatul Hernani Mohd Nawi.. dilahirkan dalam keluarga yang begitu sederhana.. tidak ada apa-apa yang menarik tentang diri saya.. alkisah hidup saya tidak seperti orang-orang kebanyakkan.. saya anak kepada seorang wanita yang boleh di katakan terkenal di kelantan.. saya pasti, jika saya menyebutnya, ramai orang kelantan mengetahui akannya.. walaupun saya anak kepada seorang yang sangat tersohor, tetapi saya tetap dididik dan dilayan seperti anak-anak orang kebanyakkan.. iya! mama saya sangat garang.. tetapi, apapun yang terjadi, saya sayang mama saya dengan sepenuh hati.. hanya mati yang mampu memisahkan saya dengan mama saya.. owh! saya sangat sayang mama dan abah saya.. sayang yang amat.. tanpa mereka, saya bukanlah sesiapa!

2.saya sangat suka memasak.. kalau saya bercuti panjang, peti sejuk rumah saya pasti penuh dengan barang-barang masakan saya.. selalu mama saya akan membebel sebab terlalu banyak.. hehe! cian mama.. saya suka masak apa sahaja yang terlintas di fikiran.. tapi, saya tidak risau dengan berat badan saya.. sebab x pernah naik-naik..

3.owh.. saya sangat tidak suka membaca.. saya pun tidak tahu mengapa dan kenapa.. kenapa saya tidak suka membaca yaa? hee.. kalaupun saya membeli majalah, saya pasti membelek gambar-gambar yang cantik sahaja! haha.. saya sangat poyo.. buku-buku sangat bersepah dalam bilik saya, tetapi tiada satu pun yang saya khatamkan.. saya tidak suka membaca!!! kepada cikgu dan cikgi, jangan marah saya yaa.. saya tahu ramai rakan blogger saya merupakan bakal-bakal cikgu.. hehe.. ;)

4.saya sangat sedih dan ralat pabila melihat pengemis dan peminta sedekah.. saya sangat kasihan melihat mereka.. adakalanya saya menangis pabila terpandang mereka.. mengapa sangat daif kehidupan mereka? tambahan lagi, kalau mereka cacat.. owh kasihannya.. :(

5.saya boleh di katakan seorang yang peramah.. peramah la jugak! saya suka menegur orang.. hehe.. itulah kebanggaan saya.. :) tetapi, saya akan bertukar wajah pabila saya di tengking atau apa sahaja benda yang membuatkan hati saya panas dan membara.. saya berpegang pada satu prinsip.. orang memberi, saya menerima.. orang menengking, saya melenting!! begitu juga pabila saya menghormati orang.. saya hanya hormat kepada orang yang menghormati saya.. yang pasti, saya tidak mengacau kehidupan orang.. ;)

6. owh.. keadaan saya seperti cik karina.. saya berdiri dengan ketinggian 159 cm.. dengan berat badan yang sangat tidak ideal.. berat badan saya hanya mencecah paling banyak 39 kg.. hehe.. saya kekal dengan berat badan begini ketika saya mula-mula masuk ke UiTM TERENGGANU dahulu.. berat saya turun mendadak.. saya asyik di suruh makan banyak.. tapi, apa daya saya.. kadar metabolisma badan saya amatlah tinggi.. saya mengharapkan pabila berumur 26 atau 27, berat saya akan kekal ideal selamanya.. :)

7.saya sangat suka akan budak-budak.. entah mengapa saya akan jadik mereng sekejap pabila berhadapan dengan budak-budak.. hehe.. saya sangat sayang akan illy amalin.. cousin of mine.. dia sangat comel.. saya pasti, dia yang mengheret saya untuk pulang ke kampung setiap kali cuti panjang!

++ tag sudah di jawab.. bila ada masa yang sesuai, saya pasti men'tag' cik karina dan sis fara pulak! okeh... ;)

arigato!!



ehe!
saya happy..
tarikh 25 sudah mau tiba..
x sabar.. x sabar.. x sabar..
:)

untuk kak ieyna & kak chem,
thanks for the raya card given!

raya nanti jangan lupa datang rumah tao!
especially buat kak chem..
jangan lupa jemput makan okay!
:)

selamat berhari raya..

22 September 2008

...mana satu idaman kalbu?


sedap x dishes kat atas tu?
ermm..
wallpapers tu akan saya tukarkan menjadi title buku resepi terbaru saya..
hehe!
tengah fikir gambar yang mana satu nak di jadikan muka depan buku resepi saya kali ini..
uh! buku resepi itu harus dihantar kepada pensyarah masscom saya pada hari rabu ini..
saya tengah mencari idea ni..
bagaimana harus saya edit untuk menunjukkan gambar ini hidup!
ermm..
wahai idea-idea, cepat datang kepadaku..
saya mahu edit 2 gambar ini petang esok..
malam ini terlalu kedekut dengan saya..
hehe.. ;)
tidur-tidur!
ehh..
study-study!
esok test maa..

saya x sabar dengan penerbangan saya!
cepat-cepat wahai hari RABU..
;p

jom makan sup!


sedih hati saya!
sudah dua kali keinginan saya mahu berbuka di RBS tidak kesampaian..
dua malam yang lalu, saya turun awal menuju ke RBS bersama teman serumah..
HAMPA!
saya lihat ramai orang..
kenapa ni?
apa sudah jadi dengan kedai makan kegemaran saya ni?
kenapa pelayan-pelayan RBS senyum macam tu pada saya?
pelik sangat..
owh! rupanya satu kedai mereka reserved!
saya ni regular customer tao!
layanlah saya..
ermmm..
kasihan saya..
berlalu lah saya ke Kamal's Corner..
tersenyum sendirian saya..
saya terlalu ingin merasa tomyam kegemaran saya..
tapi x mengapalah..
hari esok masih ada kan?

selang 1 hari atau kurang lebih petang semalam, tepat jam 6.45 petang, turunlah saya ke RBS..
hajat di hati mahu merasa tomyam kesukaan saya itu..
wahh... ramainya orang!
apa sudah laku sangat ke kedai makan ini?
ermm..
melepas la lagi impian saya..
sedihnya hati saya..
x sempat saya nak merasa kenikmatan tomyam memandangkan saya hanya ada beberapa hari lagi di sini..
lagi sedih tau!!
hehe..
amat poyo perasaan saya kali ini..
kenapa lah x ada tempat untuk saya di RBS semenjak dua menjak ni..

so, pengajaran yang paling berguna untuk saya ketika ini adalah:
scroll down yee..


- turun tangga cepat-cepat..
- jangan melambatkan perjalanan kamu ke RBS (nanti melepas lagi)
- pastikan masa sampai, orang x ada lagi (so,pandai-pandailah budget masa okay?)
- x payah tunggu kawan..kalau nak tunggu juga, suh depa cepat-cepat bersiap..
- RESERVE awal-awal!
-turun rumah pukul 5 pon xpe!!


hokay??

bye..
hehehe!


21 September 2008

last nite..





saya dijemput menghadiri satu majlis makan-makan yang berlangsung di Lemon Rest..
saya dihulurkan kad jemputan ketika dalam kereta menuju ke Puchong Perdana..
ermm.. nasib baik ada kad..
kalau x, malu la saya.. sudah la orang luar..
tiba-tiba aje menjengukkan muka di majlis orang!
apa kes kan kan??
terima kasih kepada sepupu-sepupu saya!
yang pasti, saya bukan tetamu yang di undang..
saya hanya di undang di saat-saat yang terakhir..
hehe.. :)

neway, dapat makan pun jadilah!
x ada gambar ketika makan dek kerana phone saya kehabisan bateri..
kamera pula saya x sempat nak cas memandangkan saya tergesa-gesa di ajak!
woah! sangat-sangat rugi..
kazen, bila mau pergi lagi?
heee...
;p

kegemaran saya!!

entah mengapa..
semenjak saya ke Pohon Rendang tempoh hari, saya terus jatuh hati dengan minuman ini..
x kan la mereka taruk ubat guna-guna pulak..
sebabnya, saya bukan jatuh hati kat owner mahupun tukang masak Pohon Rendang!
hehehe.. ;)

kemana saja saya berbuka dengan teman, pasti saya memesan minuman ini..
warh! itu menjadi kewajipan saya untuk masa-masa ini..

terima kasih Pohon Rendang!
kerana kamu, saya telah jatuh hati..
hehe.. ;)

minuman di atas tu saya pesan ketika berbuka di Bintang Side Walk Cafe bersama teman serumah petang tadi..
15 minit saya menunggu nasi goreng cina saya..
habis berbuih saya mengomel..
omelan manja hokay!!
hehe..
tapi berbaloi la dengan penantian saya ini..
;)
makanan di situ boleh di katakan sedap juga kalau nak di bandingkan dengan kedai-kedai makan area pusat komersial ni..
saya bagi 3.95 bintang lah!

okay then, special credit goes to them all for the hospitality given!

20 September 2008

saya berkisah tentang "TEMAN"

salam..
saya ada satu cerita..
cerita yang ingin saya kongsikan dengan semua..
ceritanya begini..

saya ada teman..
atau lebih tepat lagi, "seorang teman".. lelaki..
x sampai setahun pun lagi hubungan saya dengan teman saya ni..
kami baik.. sangat-sangat baik dan rapat sekali..
sewaktu mula-mula mengenali dia, saya begitu teruja..
bukan apa.. saya x sangka yang saya ni di layan..
ye lah.. dia boleh di katakan "okaylah!!"..

proses mendekatkan diri bermula ketika kami di satukan dalam satu pasukan..
kira hebat juga lah team kami ni.. bersama sentiasa..
memerah otak dan keringat untuk menyudahkan semua yang tertunggak sehinggalah selesai..
saya sangat gembira mengenali dia..
dan mungkin dia pun teruja berkenalan dengan saya.. mungkin juga tidak..
itu hanya Tuhan sahaja yang tahu.. saya pasti, dia juga tersenyum.. ;)

kami bersama ketika duka dan suka.. sakit dan gembira..
saya ada ketika dia memerlukan pertolongan dan permintaan..
saya tidak kisah jika saya penat sekalipun..
kerana seorang teman, saya rela korbankan semuanya..
waktu penat saya x bernilai jika di bandingkan dengan seorang teman..
saya rela tidak tidur kerana ingin menemani dia di waktu dia gerhana..
saya rela berhenti mengunyah makanan ketika dia memerlukan pertolongan..
saya rela duduk berjam-jam di tepi dia kerana ingin mendengar luahan hati dia..
saya rela.. saya rela.. sebab saya tahu saya bukannya di paksa..
hati saya rela kerana dia adalah seoarang teman..
teman yang saya anggap sebagai kawan baik...

tetapi..
itu semua perkara yang lalu..
saya kini tinggal seorang diri..
ditinggalkan..
saya tiada berteman lagi..
dia sudah pergi meninggalkan saya..
kerana mungkin baginya, saya tidak berharga..
saya umpama habis manis sepah dibuang..
saya ditinggalkan begitu sahaja..
saya tahu saya bukanlah permata di dalam kaca..
tidak bernilai..
sedih dan hiba bila saya kenangi..

ketika saya perlukan pertolongan, selalu juga saya hubungi dia..
ketika saya ingin berkongsi masalah, saya pergi kepada dia..
ketika ingin berkisah tentang kegembiraan, saya cuba untuk merujuk kepada dia..
ketika ingin meluahkan kesedihan, saya cari dia..
tapi, hampa yang saya dapat..
sangat-sangat hampa.. saya teramat menyesal mengenali dia..
kerana dia tidak pernah ingin mendengar apa yang ingin saya luahkan...
sama seperti dia dahulu.. dia hanyalah teman sepermainan.. dia tiada jiwa..
saya cuba tahan perasaan saya dari membenci dia..
sebab saya sayang hubungan persahabatan kami..

saat ini..
hari ni..

saya, zatul hernani mohd nawi, merelakan dia pergi, kerana dia bukan sesiapa untuk saya..
saya merelakan semuanya dari awal perkenalan sehingga ke detik hati saya sangat terluka..

awak, terima kasih kerana berteman dengan saya walau hanya seketika..
saya sangat-sangat memerlukan keikhlasan awak..
mungkin di sini sahaja kisah perkenalan kita..
saya relakan awak pergi..
saya cuba untuk tidak menghubungi awak lagi..
saya janji..
selamat tinggal..
dan.. kisah kita berakhir di sini..

what for?

hee!
salam..
semalam saya berjaya log in untuk mendapatkan kad kat atas tu..
huh! banyak juga informasi yang dia mahukan..
saya sudah bereskan ia..
cuma tunggu masa dan keadaan sahaja untuk merealisasikannya..
;)

untuk pembayaran pertama, saya harus ke pejabat pos..
dan pilihan saya, ke pejabat pos uitm malaysia..

apapun, minggu depan lah ye!
hujung minggu ini mahu relaks saja..

19 September 2008

dan.. mereka lagi!! ;p


ini pula cerita semalam..
sewaktu berbuka puasa untuk hari yang ke-18 Ramadan..

berbuka bersama housemates kesayangan merangkap classmates saya..
decided mahu berbuka di Molek..
penuh la pulak manusia kat dalam tu..
fuh..
nak amik nasi pun kena bersesak-sesak!
fikir punya fikir, Pohon Rendang jadi tumpuan!
sebabnya, kat situ x ramai orang..
biasalah kalau kedai baru kan?
orang takut sangat nak masuk!

tapi, kami terjah aje..
berlalulah kami berempat ke Pohon Rendang..

ini antara yang sempat kami 'pose'kan untuk tontonan semua!
chewwah!!
gewdik..
haha..
enjoy!

saya malas nak komen pasal makan kat situ..
sebab x mahu buat DOSA di bulan yang mulia ini..
harap-harap faham la ye!
hehe..
:D

anyway, saya enjoys sangat dengan TEH AIS Pohon Rendang!
memang kaw!
kalah kedai mamak!
;p

++ ini meals saya! ++

nanti mahu kesana lagi..
tapi, saya hanya nak order TEH AIS saje..
hehehe.. ;)

okay, saya berlalu dulu..
mahu ke alam maya..
bersama pakcik kesayangan sekejap!

tata..
jumpa lagi tao!
;)

.. me.VS.him ..

salam ramadan!

selamat berpuasa hari ke-20 ramadan untuk semua..
ada lagi 1o hari on going..
erm..
10 malam terakhir ni, apa kata kita memperbanyakkan ibadah?
mana tahu nasib kita baik..
dipermurahkan rezeki oleh Allah swt ke..
doa-doa kita insyaAllah di perkenankan..

x sabar rasanya mahu pulang..
saya gumbira yang teramat sangat!
hee..
dapat pulang
dapat release tension
dapat jumpa mama dan abah
dapat jumpa adik-adik
juga BUAH HATI saya!

huu.. :)

eh! sabar..
puasa pun x habes lagi kan?
gatal mahu pulang..
cubit nak?
huhu..
;p

semalam saya chit-chat dengan pakcik kesayangan saya..
erm.. :D
suka betul dia online dengan saya..
happy aje dia..
simkad HAPPY dia belum sampai Kota Bharu lagi..
kasihan pakcik..
berminggu-minggu GDex tahan..
hehe..
sabar ye pakcik!

setiap hari, dia x lupa mengira hari kepulangan saya..
owh! seingat saya, dari hari ke 30 lagi dia sudah mula mengira..
sampailah ke hari ini..
lagi 6 hari kan pakcik?

sampaikan saya men'download' lagu dari Hattan sempena lebaran ini..
hehe..
''SELAMAT DATANG SAYANG''

khas saya tujukan untuk pakcik..
sepatutnya pakcik yang kena tujukan lagu ni buat saya..
bukan saya!
tapi, x mengapalah..
dengar-dengar lagu ini, memang sesuai lah..
saya pasti pulang..
berjumpa dengan kamu..
tunggu kepulangan saya okay?

okay..
next ENTRY please!
hehe..
;p

ralat sungguh saya!
kerana, PENAT..
:)

saya masih mampu tersenyum walau hati terluka..
ye ke gitu?
boleh laa..
:D

salam sayang,
zatul hernani mohd nawi

17 September 2008

have been tagged by sis NAD.. ;)

"Marilah kita merapatkan silaturrahim dibulan Ramadhan"

kali ini saya di tagged oleh kakak kesayangan saya..
;)
..NADEA..
&
.. LYNNA ..

thanx ye sis..
nani manyak keje maa..
sempat x sempat, kena jugak jawab tag ni..
ini kan anugerah..

hee.. ;)
anugerah blogger penyinar terbaik..
hehe..
jatuh kepada SAYA!
boleh pulak gitu yee?
;)

terima kasih ya sis..

ucapan saya:
selamat menyambut ramadan al-mubarak..
(walaupun sudah setengah bulan kita berpuasa)
hehe.. tapi, tetap masih mahu buat ucapan!
itu laa..
sape suruh awak busy sangat?
hehehe.. ;p

have been tagged by miss berry!

hehe..
akhirnya saya kena tag jugak ya!
setelah sekian lama saya menunggu awards yang x pernah kunjung tiba..
penantian yang berhasil.. ;p
wek! hehe..

to:
miss berry,
thanx a lots ya..
nani hargai..
cuma nani x sempat nak do visit sekarang ni..
banyak kerja sangat-sangat..
update tu sempat aje.. hee!
nak melangkah ke blog-blog lain rasanya macam minyak kereta x ada je..
hehe..

blog nani ni x la se'kreatif' blog bloggers lain..
biasa2 aje..
chewwah! merendah diri la plak ye si makcik sorang ni..
;)

bak kata mis berry, meletOp!
tapi, blog ni x semeletOp seperti yang kamu katakan..
hehe.
anyway, terima kasih ya!

p/s:
tunggu..
giliran saya untuk meng'tag' anda!
hehe..
;p

...waiting for PAKCIK bus!



masa ni kami semua tengah menunggu pakcik..
pakcik tu nama dia pakcik BUS..
kami tunggu dia kat bus stop kolej seroja aje..
lama jugak kami tunggu tapi x tiba-tiba..
dah la ramai orang kat situ..
penat tau!
panas lagi!

tengah-tengah tension tu, sempatlah shooting jap!
hehe..
;)

today.. happy cooking!!


salam..

selamat berbuka ya!
lagi 1 jam 15 minit untuk berbuka..
x sabar rasanya mau 'memasak' sekejap lagi..
urm..
petang ni, walau apa cara sekalipun, saya nak masak jugak!!
saya x kira.. saya x kira!
x kira saya cakap.. hehe..
saya nak masak!!
;)

owh.. sebenarnya saya baru sahaja keluar dari beban assignment..
saya sudah menyiapkan satu assignment.. yahoo!
penat semalam x hilang lagi dan di tambah pula dengan penat yang akan datang..
rasa saya, baik saya tidur dari saya terusan pening-pening macam ini.. kan?
hehe.. semalam saya tidur untuk 15 jam..
waaa beshnya!!
happy aje saya hari ini..
senyum-senyum saje ini hari..
suka-suka!

apa dishes hari ini yaa?
simple saje dishes for break fast kejap lagi..
hehe.. tamau la berat-berat nanti mengantuk aje mata orang dalam rumah saya..
;p

kira-kira, berapa orang ye?
ermm.. ramai jugak..
;)

salam ramadan,
zatulnani...















++ muka saya macam ape ntah! saat muda remaja. ;p ++


16 September 2008

a sexy lady!

seksi x lady yang sorang ni?

owh!

kepada kaum adam, jangan tengok yee..

nanti batal pose.. saya x jamin taw!

hehehe.. ;)

just kidding!