17 August 2011

Salam.

Uwaaaaaaaaaaaa ! Sangat teruja sebab terjumpa gambar-gambar lama ni. Kalau ikutkan, memang tak ada langsung dalam external hard disk. Nak tergelak pun ada, tak sangka byk jugak pictures dalam picasa yang agak zaman dahulu kala. Okeh, tersangat rindu all those moments ;)

individual platter - mine 
buruk sungguh design entah apa-apa.

3 tiers pastillage cake - wedding okei kut. Hoho
Penat tau buat menda nih.

Tak cantik pun. Tangan tak berseni. 

here is mine. hihi

cik PUAN ni sangatlah cekeding suatu ketika dahulu. 
Sekarang dah ada isi ye, sebab si Khalish yang tolong tambahkan isi mummy dia. heee

Masa ni ketika belajar di UiTM Dungun - tahun 2004-2007
Masing-masing bujang masa tu, sekarang semua dah berkeluarga.

Produk yang berjaya dihasilkan, masa ni ketika mula-mula kenal UiTM Shah Alam.
Haha. Kelakar je naik BUKIT TONGGEK !
Tahun 2007 - 2009

Tahun 2008, banyak kenangan ouh !
missss all those memories.. ;)