31 March 2012

i need your favor.

Salam.

hellozz my love.

soy collagen apa yang sesuai untuk ibu mengandung dan tak bahayakan baby?
kalau ada info, please share. tenkiu my darling.

just drop your comment to my facebook message. tq. muah!

29 March 2012

=D

Salam.

Rindu kat budak debab nih. Malam ni Mummy tinggalkan dengan Nenek, Mama Ngah, Mama Sya dan jugak Ayah Su dia sebab Mummy keje malam. Hoho. Kalau tak dengar dia membebel memang tak sah dalam sehari. Tenkiu sayang sebab buat Mummy rasa happy dengan awak. Good boy Mummy dan Papa. 

(Geng CEKOK - Cerito Kito Oghe Kelate)
Malam ni konti dengan DJ Sarah. Penat dan letih nak habiskan konti yang berbaki 1 jam setengah. Malam ni penat sebab 2 hari berkampung di Perkarangan Stadium Sultan Mohd ke-4 untuk Program Karnival Pendidikan MARA 2012. Penat tapi happening. Terima kasih buat semua pengunjung yang datang serbu booth Radio Malaysia Kelantan fm untuk berjumpa dengan DJs kesayangan. Kami sayang anda semuaaaa.

Tapi tadi, dalam kekalutan nak pergi kerja, sempat jugak sudahkan rainbow cupcake. Maghrib pun sempat siapkan 26 biji untuk customer dan jugak untuk perut sendiri. Hehe. Pastu, berkejar-kejar nak pergi mandi dengan solat. Huhu. Penat lah jugak tapi suka sebab dapat tengok adunan kek yang berwarna-warni. Balik kerja lepas on-air malam ni, lepas lah hajat nak makan 1 biji kan? Best okeyh!

Selamat malam bebeyh. Heee =D

26 March 2012

Salam.

Lama tak blogging, rasa kekok lah nak mulakan ayat. Macam dah berkurun lama tinggalkan blog ni. So sorry yeah. Anyway, sangat-sangat tak ada masa nak menghadap blogspot lama-lama, meh sini saya tinggalkan gambar anak. Dah besyarrrrr dah tau. Hehe =)

almost 20 weeeeeks already ;)


Lilypie Pregnancy tickers

07 March 2012

Kaftan LOVER ;p

Salam.


Seriously, kaftan ni memang lawa gile dan seriously, saya memang craving. Pujuk tukang jahit untuk jahitkan kaftan ni then tambah lengan panjang, bagi longgar di bahagian dada dan perut. Tak payah ikut 100% macam dalam gambar, tak nak kain jarang. Seriously lawaaaaaaaaaaaaaa. I'm craving for moreeee! (Eyh, macam pernah ada jek. Huhu)

06 March 2012

P e n a t :)

Salam.

Hari  ni totally penat. Hari ni offday tapi datang jugak office buat kerja. Esok konti malam, lepas tu LUSA encik suami balik dari Kuantan then Jumaat bawak kite-kite pergi jalan-jalan. Jauh katanya. Takpe, hilanglah sikit stress saya ni. Penat dan tak cukup rehat memang dah jadi benda biasa. Wokei, semua benda dah selesai hari ni, time to go homeeeeeeeeeeeeee ! Tata =)
Salam.

I was sooooooooooooooooooooooooOOOoooo busy lately. FULLSTOP ! 
=)